Skip to main content
 

 

ARRANGEMENTEN

LELY is de perfecte plek om met een groep te komen lunchen of dineren. Ook kun je gezellig komen borrelen met collega’s. Omdat het openbaar vervoer voor onze deur stopt, is LELY voor iedereen goed bereikbaar. Als je toch met de auto wil komen, kun je die parkeren in de Q-park in de nabijgelegen Comeniusstraat, of in de wijk rondom LELY. We bieden verschillende arrangementen aan, maar denken ook graag samen met je mee over een op maat gemaakte borrel of diner. Voor jouw evenement kan onze woonkamer naar wens worden ingericht.

NEEM CONTACT OP

GROEPSLUNCH

Even snel buiten kantoor eten met je collega’s, of toch liever uitgebreid lunchen met je vrienden of familie? We bieden verschillende luncharrangementen aan die geschikt zijn voor iedere gelegenheid.

BORREL

Met onze uitgebreide selectie bieren, verschillende cocktails en organische biologische limonades hebben we voor iedere gelegenheid een drankje. Of je nu hebt afgesproken met je beste vriend(in) van vroeger, met je collega’s gaat borrelen tijdens de vrijmibo, een geslaagde receptie wilt organiseren, of je meeting feestelijk wilt afsluiten—bij ons zit je goed.

GROEPSDINER

Wil je gezellig met een groep komen dineren? Dat kan bij ons natuurlijk ook. Zowel zakelijk als vriendschappelijk. Voor groepen vanaf negen personen bieden we een speciaal twee- of driegangenmenu aan. Ook denken we graag met je mee als je andere wensen hebt.

BUFFET

We bieden verschillende buffetmogelijkheden aan voor groepen vanaf 25 personen. Zowel een snelle hap als een uitgebreid luxe buffet zijn mogelijk en we steken ook graag de barbecue voor je aan. Als je specifieke wensen hebt, denken we graag met je mee.

MEETING OF PRESENTATIE

Even snel buiten kantoor eten, uitgebreid lunchen met je collega’s, of toch liever uitgebreid lunchen met je vrienden of familie? We bieden verschillende luncharrangementen aan die geschikt zijn voor iedere gelegenheid.