Arrangementen

Arrangementen

LELY is de perfecte plek om je verjaardag te vieren, met een groep te komen lunchen of dineren of lekker te borrelen met collega’s. Met station Lelylaan als uitzicht, is LELY voor iedereen goed bereikbaar. We bieden voor groepen verschillende arrangementen aan, maar we denken ook graag mee over een borrel of etentje op maat gemaakt.

Borrel

Teamuitje? Afscheidsborrel? Of gewoon gezellig na werk met collega’s aan de VrijMiBo . Het kan allemaal bij LELY.  Met onze grote bierkaart, ruime keuze aan cocktails of een biologische limonade is er voor ieder wat wils.

Bekijk Arrangement

Groepsdiner

 

LELY is de ideale plek om met een groep te komen diner, of dit nu met je vrienden is of zakelijk. Voor groepen vanaf negen personen bieden wij een speciaal 3-gangen menu aan. 

 

 

 

 

Bekijk Arrangement

Buffet

 

Voor groepen vanaf 25 personen biedt LELY ook buffetmogelijkheden aan. Hierbij kan je denken aan een snelle hap, een luxe buffet of een zomerse barbecue. We hebben verschillende buffetarrangementen, maar voor grote groepen denken we met alle liefde ook mee aan specifieke wensen.

Bekijk Arrangement

Lunch

 

Bij LELY kun je heerlijk met een groep lunchen. Of je nu een zakelijk bespreking hebt, of even met je collega’s buiten de deur wil eten. We bieden verschillende luncharrangementen aan, voor zowel een snelle lunch als uitgebreid tafelen.

 

 

Bekijk Arrangement

Vergadering of Presentatie

Onder onze vide hebben wij de ruimte om te vergaderen of een presentatie te geven. Huur bijvoorbeeld de beamer en microfoon af om een goede presentatie te geven. Wij verzorgen de koffie en eventueel wat lekkers.

Bekijk Arrangement

Neem contact op


Contact

Direct voor de deur van LELY stopt elk openbaar vervoersmiddel dat Amsterdam rijk is. Kom je toch liever met de auto? Kies dan voor de Q-park in de Comeniusstraat of parkeer de auto in de wijk rondom LELY.

 

-Let goed op je eigendommen –

Cornelis Lelyplein 4

1062 HX Amsterdam

info@lely-amsterdam.nl

020 – 244 1788

Ma – Do     08:00-01:00

Vrijdag       08:00-03:00

Zaterdag   10:00-03:00

Zondag      11:00-01:00